Bab Buelens beleefde moeilijke periode: “ik begon Vincent arrogant te vinden”

Foto: Photo News

Bab Buelens en Vincent Banic werden een koppel op de set van Familie, maar wat velen niet weten is dat Bab en Vincent elkaar al veel langer kenden.

“Bab werkte voor het vroegere VTMKZOOM, ik voor JIM”, vertelt Vincent Banic in Nina. “Veel mensen denken dat wij elkaar voor het eerst op de set van Familie ontmoetten, maar dat is niet zo. Onze relatie is een beetje een aaneenschakeling van toevalligheden”, onthult de Familie-acteur.

“Bab is er altijd geweest. Onze kleerkasten op het werk stonden naast elkaar, we zaten vaak samen in de make-up, er waren de feestjes. Er hing elektriciteit tussen ons, maar ik besefte nog niet goed dat zij de vrouw zou worden met wie ik de rest van mijn leven zou willen doorbrengen”, blikt Vincent Banic terug op die periode.

Uiteindelijk zouden ze tegenspelers worden in Familie: “Maar ook zonder de reeks ben ik er zeker van dat we elkaar ooit gevonden hadden”, klinkt het verliefd bij Vincent Banic. Al had Bab een periode dat ze maar weinig van haar verloofde moest weten.

De fijne gevoelens van Bab voor haar collega begonnen plots om te slaan. “Ik begon Vincent arrogant te vinden”, verrast Bab Buelens in Nina. ’Iedereen vindt hem knap? Awel, ik niet’, dacht Bab op dat moment. “Ik was helemaal niet mee met de hype die rond Vincent Banić hing.” De actrice meent dat het gevoel misschien ingegeven werd als beschermingsreflex.

Maar toen kreeg ze het nieuws dat ze plotseling een televisiekoppel zou vormen met Vincent in Familie: “Ik weet nog dat iemand zei: ‘Je gaat zo blij zijn als je ziet met wie je een koppel mag vormen’. Ze draaide haar computer en ik zag tientallen foto’s van Vincent. Ik dacht: ‘Oh god! Dit wordt hier een ding en ik snap het niet.’ Tot ik hem een week later oppikte aan het onthaal. Vincent heeft charisma, vult de ruimte met zijn energie. Toen begreep ik het weer”, blikt Bab Buelens in Nina terug over hoe de liefde alsnog de overhand nam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen