9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Aster Nzeyimana: “Het is alles wat ik had verwacht”

Hij heeft er geen spijt van

Foto: VTM

Voor Aster Nzeyimana is het een spannend jaar. Hij maakte de overstap van VRT 1 naar VTM en is in januari begonnen aan zijn eerste volledige jaar bij VTM. Zijn keuze om de overstap te maken is niet in 1,2,3 gebeurd.

“De vraag kwam een paar jaar geleden al eens van VTM. Maar Aster is heel trouw en VRT was zijn huis. Op dat moment was het voorstel van VTM inhoudelijk niet zijn ding en was het duidelijk: doen we niet. Maar twee jaar later kwam de vraag opnieuw. Ze hadden héél goed onthouden wat Aster in dat eerste gesprek gezegd had”, begint Lize Feryn in Het Laatste Nieuws.

VTM was goed op de hoogte van wat Aster nu precies wilde en wat hij graag wou doen. Dus speelden ze hun troeven met de Champions League,’ The Voice’ én De Rode Duivels.

“Na mijn eerste maanden kan ik zeggen: het is alles wat ik ervan had verwacht. Ik heb open kaart gespeeld met VRT, die hebben superfijn gereageerd. Ze snapten mijn beslissing. En bij VTM krijg ik alle vertrouwen. Mijn agenda zit stevig vol, vanaf het allereerste moment. Het is een verlengde van wat ik al deed, alleen mag ik nu heel Europa doorreizen. Hét grootste verschil is dat ik een zekere druk voel. Alles wat ik doe is écht belangrijk. I feel the pressure. Maar dat is goed. Ik had nood aan deze stroomversnelling.”

Showbizznieuws 24/7