vrijdag 1 december 2023
vrijdag 1 december 2023

Ann Van den Broeck debuteert met kinderboek

Ann Van den Broeck debuteert met kinderboek

Foto: Fonny Gijsels

Op 13 maart 2020, de start van de eerste lockdown exact drie jaar geleden, werd Pepper geboren. Zij is het petekindje van actrice, zangeres en musicalster Ann Van den Broeck en vormde net als nichtje Billie de inspiratie voor Anns eerste kinderboek Annie Pannie. Ann maakte tijdens de coronaperiode immers opnames met liedjes en verhaaltjes zodat Pepper toch al vertrouwd geraakte met de stem van haar meter. Wat begon als een lief klein slaapliedje groeide al snel uit tot veel meer. Geen beter moment dus om de komst van dit muzikale kinderboek aan te kondigen.

Billie en Pepper beleven samen met Annie Pannie heel wat avonturen. Ze redden een vogeltje dat tegen het raam vloog, bakken een overheerlijke appeltaart, ruimen als stoere piraten hun kamer op, gaan kamperen, en zo veel meer.

Dit boek bevat leuke liedjes en fijne verhalen op kleutermaat om samen te ontdekken. De verhaaltjes zijn kort genoeg om voor te lezen voor het slapengaan. Beluister de liedjes via de QR-code in het boek. Of maak zelf muziek met de eenvoudige, bijgevoegde akkoorden voor ukelele, piano of gitaar.

Annie Pannie is zorgend, verrassend, speels, educatief en eenvoudig. Maar ook lief en romantisch in de zin van de hang naar geborgenheid en vertrouwen. Een authentiek vintage gevoel vind je zowel in de liedjes als in de verhalen.

De nichtjes van Ann, Pepper en Billie, vormen de inspiratie voor dit kinderboek. De fantastische illustraties van Annelies Vandenbosch maken het plaatje helemaal compleet.

Showbizznieuws 24/7