18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Ann Pira: “Ik heb nooit iets anders gedaan”

Foto: VRT

Iedereen wil tegenwoordig graag hip en modieus voor de dag komen. En dat hoeft niet altijd in een volledig nieuwe outfit te zijn, ook tweedehandskledij kan erg trendy zijn. Steeds meer mensen vinden hun weg naar tweedehandswinkels en weten zo de leukste outfits samen te stellen.

Ook actrice Ann Pira waagt zich geregeld aan tweedehandsspullen. “Ik heb nooit iets anders gedaan. Ik heb dat zeker van mijn mama meegekregen die weet wat het is om met weinig toe te komen. Zij is een heel zuinige vrouw”, vertelt Ann in Primo.

Pira heeft nog drie oudere zussen en bij haar thuis werd er een gewoonte van gemaakt dat zij de kleren van haar zussen moest afdragen. Iets wat de actrice altijd heel normaal heeft gevonden. Nieuwe kleren kopen? Dan moest de actrice zich daar echt voor forceren.

Maar net zoals veel mensen ziet Ann er wel de charme van in, van zo’n kledingstuk dat al eens is gedragen. “Ik vind dat gewoon mooier dan iets brand new. Nu is dat ook mode, maar ik heb eigenlijk nooit iets anders gedaan. Met tweedehandskledij of-spullen heb ik altijd het gevoel dat ik iets unieks in huis haal en dat is een zeer fijn gevoel.”

Showbizznieuws 24/7