18 °C Antwerpen, BE
zondag 30 april 2023
18 °C Antwerpen, BE
zondag 30 april 2023

Gunther Levi: “Hier spaar ik zoveel tijd mee uit”

Foto: VTM

Het is ondertussen alweer eventjes geleden dat we Gunther Levi op televisie zagen verschijnen. Sinds zijn vertrek bij ‘Familie’ en het derde seizoen van ‘#LikeMe’ heeft Gunther niet meer op de set gestaan.

Maar met De Romeo’s is hij wel nog altijd erg actief. Davy, Chris en Gunther hebben een nieuwe single uit ‘Echte vrienden’ en hun zomer staat boordevol optredens.

Als druk bezette artiest is het moeilijk om tijdig te ontspannen, al zijn er wel een paar zaken die Gunther enorm helpen om even aan alle drukte te ontsnappen.

Zo is Gunther zijn kleine geluk een lekker stukje chocolade. “Er gaat niets boven een lekkere reep of tablet. Vooral die van Côte d’Or vind ik overheerlijk. Die kan ik helemaal opeten als ik in de zetel tv kijker. Gelukkig ben ik gezegend met goede genen”, lacht hij in Story.

Als zanger of acteur is Gunther heel vaak onder baan en dat brengt hem vaak naar plaatsen waar hij nog nooit geweest is. Het kan dan ook wel eens gebeuren dat Gunther niet meer weet waar hij zijn auto heeft geparkeerd. “Dankzij Find My Car is dat gelukkig verleden tijd. Met de app kan je de parkeerplaats van de wagen vastleggen zodat je hem achteraf snel terugvindt. Heel handig en ik spaar serieus wat tijd uit.”

Showbizznieuws 24/7