Lesley-Ann Poppe: “Ik wil haar leren te relativeren”

Foto: Shwobizzsite.be

Terwijl veel jonge meisjes niet altijd gewapend zijn tegen de negatieve commentaren op het internet, laadt Lesley-Ann Poppe die negatieve commentaren allemaal van zich afglijden.

“Ik lees ze zelfs niet. Mensen die online haat verspreiden, zitten volgens mij zelf niet goed in hun vel. Ik kan dat vrij makkelijk relativeren. Maar die online cultuur baart me wel zorgen voor de generatie van mijn dochter Lily-Jane (3,5). Ik ben nog opgegroeid zonder internet, sociale media en smartphones. Als er toen gepest werd, begon en eindigde dat aan de schoolpoort. Nu is iedereen bij wijze van spreken 24/7 met elkaar geconnecteerd. Ik vind dat heel gevaarlijk”, zegt ze in Dag Allemaal.

Ook de kinderen van Lesley-Ann zullen er natuurlijk niet aan ontsnappen en Poppe wil toch proberen om haar dochtertje er een beetje tegen te wapenen.

“Ik wil haar leren om dat soort zaken te relativeren. Maar een jong, opgroeiend meisje is nu eenmaal kwetsbaar… Hopelijk mag ze nog lang het zorgeloze, lieve meisje blijven dat ze nu is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.