Zwangere Guy sluit 2020 genadeloos af met ‘BRUTXXL’

ByPeter De Smedt

3 oktober 2020
Foto: Sebastian Steveniers

Papa ZG aka Zwangere Guy is, zoals we hem kennen, nog lang niet uitgepraat. Integendeel, na zijn succesvolle gouden plaat ‘Brutaal’ en uitverkochte shows komt hij op 30 oktober met een nieuw album: “BRUTXXL”.

Op deze plaat komt Zwangere Guy nog harder, nog steeds ongefilterd en vooral met een scherpe fuck you naar alles wat gaande is in de maatschappij. Doorheen de krachtige lyrics van Gorik, is er ook ruimte voor de zachtere benadering van Vlaams acteur/filmregisseur Josse De Pauw die voor balans zorgt.

BRUTXXL bestaat uit alle tracks van ‘Brutaal’, die opnieuw gebundeld zijn mét nieuw materiaal.

De liefhebbers van vinyl/cd krijgen er 8 (!) nieuwe tracks bij. Op de streamingdiensten zullen er 7 nieuwe tracks te vinden zijn, aangezien ‘Rotjoch’ al eerder digitaal beschikbaar werd gemaakt.

De eerste single uit BRUTXXL, ‘1 uit de 1000’, is ook al overal beschikbaar.
Voor zijn nieuwe plaat heeft Zwangere Guy samengewerkt met zijn goede copains; Jazz Brak, Jan Paternoster en Freddie Konings.

Net zoals Brutaal, is ook Brutxxl eerlijk ‘to the bone’ en nog steeds van de straat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.