8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Zó voelt Natalia zich sinds ze kinderen heeft

Moederschap heeft haar dat doen inzien

Foto: DPG Media

Wanneer iemand kinderen krijgt, zorgt dit voor heel wat veranderingen op fysiek maar ook op mentaal vlak. Sommigen worden kwetsbaarder en emotioneler maar voor anderen is dit totaal niet het geval. 

“Ik voel me zelfverzekerder en sterker dan ooit tevoren, vooral mentaal. Sinds ik kinderen kreeg, voel ik me machtig. Ik heb het gevoel dat niemand mij nog kapot kan krijgen. In geval van nood zou ik zelfs de wereld kunnen opheffen”, vertelt Natalia aan Primo. 

“Het feit dat ik twee bevallingen heb doorstaan en deze kinderen uit mij zijn voortgekomen, vind ik ongelofelijk gaaf”, geeft de zangeres toe. “Tegelijk besef ik dat de verantwoordelijkheid voor het welzijn van mijn kinderen enorm is. Ik kan me daar soms overweldigd door voelen”. 

Veel moeders kiezen ervoor om het harde actuanieuws wat te vermijden en ook Natalia heeft nooit graag naar het journaal gekeken omdat ze vindt dat er teveel miserie is in de wereld. 

“Omgekeerd ben ik de eerste om geld te doneren wanneer er centen ingezameld worden voor een goed doel. Maar de droom dat ík de wereld ga redden? Die is niet realistisch”, aldus Natalia in Primo.

Showbizznieuws 24/7