3 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
3 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Zo ervaarde Pommelien Thijs eerste naaktscènes

Zomer vol drank, drugs en seks

Foto: Maarten Geukens

Pommelien Thijs speelt haar eerste volwassen rol in ‘Knokke Off’, een nieuwe fictiereeks. Een groot verschil met #LikeMe, waarin ze de brave Caro speelde. Want deze reeks gaat over een aantal decadente twintigers en hun ouders die een zomer vol seks, dranks, drugs en drama beleven. 

“Toch heb ik niet getwijfeld. Nu ik ouder ben, voelt het logisch’, zegt ze. ‘Ik zie me geen personages meer spelen die jonger zijn dan ikzelf. In de reeks zitten heel wat expliciete scènes. Ook daar heb ik niet te veel bij stilgestaan, omdat we begeleid werden door een intimiteitscoach’, zegt Pommelien in Dag Allemaal.

Je moet je goed voelen bij je tegenspeler, dat is blijkbaar het belangrijkste om dergelijke scènes te kunnen spelen. “Zo’n naaktscène is trouwens technischer dan je denkt”, aldus Pommelien.

Ze vertolkt in de reeks de rol van Louise, een bijzondere vrouw die een bipolaire stoornis heeft. Om de rol geloofwaardig te kunnen spelen, heeft ze dan ook veel gelezen en films bekeken over de aandoening. 

Met de jongeren in de reeks heeft Pommelien weinig gemeen. “Drank en drugs, niets voor mij”, vertelt Pommelien aan Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7