11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024

Zit Nathalie Meskens in één van de pakken van ‘The Masked Singer’?

Zit Nathalie Meskens in één van de pakken van ‘The Masked Singer’?

Foto: VTM

Er is een tijd geweest dat ze alomtegenwoordig was op VTM. Als actrice en presentatrice werd ze immens populair bij het VTM-publiek in programma’s als ‘Tegen de sterren op’, ‘Wat een jaar!’ en ‘Danni Lowinski’ om tussendoor ook nog als opvallende gaste te verschijnen in tal van tv-programma’s.

Maar de laatste tijd is zowel op televisie als op social media heel stil rond Meskens. Wat is er aan de hand? TV-Familie ging te rade in ‘het wereldje’…

Enerzijds kan het zijn dat Nathalie na een drukke periode even wat meer tijd wil doorbrengen bij haar gezin. Anderzijds was ze ontgoocheld dat haar muzikale project MSKNS niet goed werd ontvangen.

In Showbits op HLN verklapte ze vorige zomer wel dat ze bezig was aan een nieuw tv-project dat in het najaar op antenne zou zijn. Maar ze was toen enkel te zien in ‘Beste Kijkers’.

Maar de ‘verdwenen’ Meskens zou wel eens snel terug kunnen opduiken. Hoewel de Vlaamse radiozenders haar single niet vaak wilden spelen, betekent dit niet dat ze geen geweldige stem heeft. Ze zou dus op haar plaats zijn in ‘The Masked Singer’.

Showbizznieuws 24/7