18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Zanger van Fleddy Melculy heeft corona

Foto: Photo News

Met de alsmaar stijgende coronacijfers is de kans steeds groter dat er ook bekende mensen met het virus besmet worden. Jeroen Camerlynck is de meest recente in het rijtje. Doet de naam niet meteen een belletje rinkelen? Jeroen is de zanger van Fleddy Melculy, de Vlaamse rockband.

Op Facebook deelde Jeroen maandag het bericht dat hij prijs heeft.  “Covid-19. Al een paar dagen ziek, maar het ergste is precies wel voorbij. Vrouw ondertussen ook ziek en kinderen mogen niet naar school”, schrijft de zanger in telegramstijl.

“Ik post dit niet uit medelijden. Laat dat maar. We’ll survive. Andere mensen zijn er veel erger aan toe. Wel dit: elke zelfverklaarde viroloog, complot denker of eender welke idioot die dit virus blijft minimaliseren (‘het is maar griepke’) omdat hij of zij geen feestjes meer kan doen of op café kan: ga bloemschikken ofzo…Eender wat ge post dat Covid-19 minimaliseert, leest gewoon als zielig, karakterloos, inhoudsloos maar vooral egoïstisch. You don’t know shit. Ik heb het daar echt mee gehad. Get a hobby”, schrijft de zanger. Duidelijke taal aan iedereen die lacht met corona, laat daar geen twijfel over bestaan. Elke complottheorie mag van Camerlynck de vuilbak in.

“Ja, ik ben al die regels, mondmaskers, ‘nieuwe normaal’ etc ook beu en wil ook zo snel mogelijk terug naar ons oude leven”, gaat de zanger verder. Hij sluit zich wat dat betreft aan bij de meerderheid van de bevolking. “Strontbeu zelf, want niet alleen was ik al professioneel in mijn vleugels geknipt, nu ben ik er nog eens ziek van ook. Hou u gewoon aan de regels. Het zal nodig zijn”, besluit Jeroen Camerlynck.

Showbizznieuws 24/7