11 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Willy Sommers behoort tot risicogroep: “maar afstand houden dat lukt niet”

Willy Sommers
Foto: Photo News

Willy Sommers behoort als hartpatiënt tot de risicogroep voor het coronavirus. “Ik moet sowieso voorzichtig zijn,” geeft de zanger toe in Story.

Maar nu dochter Luna op kot gaat in Gent voor haar studies criminologie verhoogt natuurlijk het risico op besmetting. Viroloog Marc Van Ranst riep kotstudenten zelfs op om in het weekend niet naar huis te gaan.

“Toen ik dat artikel las, was ik lichtjes in paniek. Luna in de week én het weekend niet zien: dat had ik heel erg gevonden,” geeft Willy toe in Story. “Maar ik denk dat mijn dochter heel voorzichtig is. Ze zal altijd afstand houden, handen wassen en ontsmetten… En dan maar hopen dat ze het virus niet oploopt.”

“Het laatste wat ik wil is papa besmetten. Dat wil ik echt niet op mijn geweten hebben. Misschien moeten we toch afstand houden als ik thuiskom,” oppert Luna in Story. Maar dat ziet de zanger niet zitten: “Dat gaat me niet lukken. Als ik je zie, wil ik je meteen een dikke knuffel geven. Ik ben zo’n knuffelaar,” onthult Willy Sommers in het weekblad.

Showbizznieuws 24/7