3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Water staat Natalia aan de lippen

Stabiliteit is een illusie

Foto: VTM

Natalia was heel erg fan van Amerikaanse zangeressen en wou vroeger dat ze daar geboren was maar die tijd is voorbij. Ondertussen heeft ze een relatief stabiel leven en dit draagt uiteraard bij tot iemands geluk. 

“Volledige stabiliteit is een illusie, omdat het leven altijd pieken en dalen kent. Een relatie hoeft niet te voelen als een saaie gevangenis. Ik voel de behoefte om mijn partner elke dag te blijven verleiden en ook zelf nog steeds veroverd te worden. Niet in de letterlijke zin, want dat zou onrealistisch zijn, maar je mag wat je hebt niet als vanzelfsprekend beschouwen”, aldus Natalia aan Primo. 

Zij en haar man Frederik beseffen, door het feit dat ze nu ook twee kinderen hebben, misschien meer dan ooit hoe fragiel geluk is. 

“Het is momenteel zo druk en hectisch dat het water me soms aan de lippen staat. Het leven hier in het westen gaat ontzettend snel en hard”, geeft Natalia toe in Primo. 

Ze beschouwt zichzelf dan ook niet als ‘wonder woman’ maar denkt dat veel mensen haar wel als dusdanig zien. “Maar ik ben dat absoluut niet”, geeft Natalia openhartig toe. 

Showbizznieuws 24/7