17 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Walter Grootaers over The Voice Senior: “steken geven hoort erbij”

Foto: Photo News

Walter Grootaers vertelt in Story openhartig over de ontspannen sfeer die er heerste tussen de coaches tijdens de opnamen van The Voice Senior. Vooral met André Hazes deed de opper-Kreuner wel eens een één-tweetje om Sam Gooris een hak te zetten…

“Ik kende André niet, maar het klikte meteen. Hij is zo’n open persoonlijkheid. En zoals hij is op het podium, is hij ook van tevoren. We hebben liggen lachen en gieren. Ook als de camera’s uit stonden”, vertelt Walter Grootaers in Story.

Slachtoffer van dienst was Sam Gooris die zich maar al te vaak liet opnaaien door de opmerkingen van Walter en André.

“Steken geven hoort erbij, hé”, verduidelijkt Walter in het weekblad. “Dat is mijn rol. Maar Sam kan daar goed tegen, hoor, hij heeft altijd wel een gepast weerwoord. Mij deed het bij momenten denken aan De Drie Wijzen, daar hing net zo’n dynamiek. Sam had daar volgens mij trouwens perfect in gepast”, lacht Walter Grootaers in Story.

Walter Grootaers onthult alvast wat een talentenjacht als The Voice absoluut nodig heeft: “Een stevige dosis concurrentie tussen de coaches én humor: dat is de ideale combinatie voor deze show.

Showbizznieuws 24/7