18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Vriendin Herman Brusselmans beleeft heftige jeugd: “Ik ben verkracht geweest.”

Foto: Photo News

Herman Brusselmans is ondertussen vijf jaar samen met zijn Nederlandse vriendin Lena. Tussen hen beide is er een leeftijdskloof van 33 jaar, maar Lena draagt al een stevig rugzakje levenservaring op haar 30ste.

Lena vertrok uit Nederland omdat ze nood had aan een nieuwe start, vertelt ze in Humo. “Sinds mijn zestiende sta ik al op eigen benen. Mijn moeder is vrij jong overleden. Op een paar jaar tijd verloor ik tal van mensen, waarmee ook veel herinneringen verloren gingen. Ik denk dat ik daarom ook ‘gemakkelijker’ een nieuw leven kon beginnen”, onthult Lena in het weekblad.

Lena kon niet opschieten met de nieuwe partner van haar vader en verliet daarom het ouderlijke huis. “Vanaf dan heb ik een tijdlang overal en nergens gewoond en heb ik op korte tijd van alles meegemaakt, van ontslagen worden tot verkracht en aangerand. Het waren roerige jaren in Brussel, als jonge vrouw helemaal alleen. Maar door zoveel shit mee te maken, leer je hoe vluchtig het leven is. Ik schenk weinig aandacht aan negativiteit. En ben veel veerkrachtiger geworden.”

Showbizznieuws 24/7