14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Verzoening tussen Christoff en Ritchie? “Ik wil niet dezelfde fout maken”

“Nu is het allemaal veel spontaner.”

Foto: VTM

Een jaar geleden gingen zanger Christoff en zijn vriend Ritchie uit elkaar. Toch worden ze nog geregeld samen in het openbaar gespot bij etentjes en optredens. Hun liefdesrelatie is dan misschien wel voorbij, maar ze blijven een goede band hebben met elkaar. In een interview met Dag Allemaal vertelt hij hoe de vork in de steel zit.

“Ritchie ging in augustus terug apart wonen. We verstaan elkaar supergoed op dit moment en zien elkaar nog vijf keer in de week. Samen hebben we ook onze hondjes, die ik geregeld eten ga geven als hij in de file vastzit”, aldus Christoff.

Tussen de exen blijft het dus goed boteren. “We komen nu eigenlijk veel beter overeen dan vroeger en dat is supertof”, zegt hij over hun huidige band. “Ik wil wat we nu hebben niet op het spel zetten door opnieuw in een liefdesrelatie met Ritchie te stappen.”

Dat de zanger en zijn ex beste maatjes zijn, vindt Christoff leuk. “Kijk, ik wil niet dezelfde fout maken door in een situatie verzeild te raken waar ik steeds weg ben en er iemand alleen thuis achterblijft. Nu is het allemaal veel spontaner. Samen een avondje chillen? Dan sturen we elkaar gewoon een berichtje”, zegt hij daarover.

Showbizznieuws 24/7