26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Tristan in Boer Zkt Vrouw verrast: “het lijkt alsof we twee jaar getrouwd zijn”

Boer Zkt Vrouw - Tristan
Foto: DPG Media

Voor Tristan was het liefde op het eerste gezicht bij Lucas. En uiteindelijk viel ook de Nederlander voor de charmes van Tristan. Een droomkoppel leek in de maak, maar uiteindelijk gingen ook Tristan en Lucas uit elkaar.

“Tijdens een weekendje aan zee werd al snel duidelijk dat we niet voor elkaar gemaakt zijn. onze levensritmes zijn te anders, onze karakters te verschillend. Met de nodige meningsverschillen en discussies tot gevolg”, onthult Tristan in Story. “Ik besefte dat Lucas toch niet mijn droomjongen is.”

En zo viel Tristan abrupt van zijn roze wolk. Maar toch kan hij er best mee leven: “Ik vind het jammer, maar teleurgesteld ben ik niet. Lucas en ik hebben de keuze samen gemaakt. Allebei hadden we het gevoel: we gaan elkaar niet gelukkiger maken in een relatie. Daar hebben we vrede mee.”

Tristan reageerde verrast als hij de smoorverliefde beelden van Boer Zkt Vrouw te zien kreeg: “Het lijkt alsof we twee jaar getrouwd zijn”, lacht Tristan in Story. “Maar als je na een paar weken merkt dat je toch niet bij mekaar past, verdwijnt die verliefdheid snel.”

Toch blijven Tristan en Lucas goede vrienden. “Af en toe spreken we af om samen onder een dekentje naar een film te kijken. Maar daar blijft het ook bij”, aldus Tristan in Story.

Showbizznieuws 24/7