6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Tom Waes: “Mijn job interesseert hen niet”

Behalve dat ene programma

Foto: showbizznieuws247.be

Tom Waes heeft al heel wat mogen reizen voor zijn beroep en is vaak van huis weggeweest. Daardoor heeft hij zijn kinderen vaak moeten missen. Toch vindt hij zichzelf geen slechte vader geweest.

“Natuurlijk was ik vaak weg voor mijn werk, maar ze hebben mij dat nooit kwalijk genomen. Het feit dat we nu zo’n goede band hebben – we zijn echt vrienden – zegt genoeg. En hoe druk het ook is, ze weten dat ze altijd op mij kunnen rekenen voor een luisterend oor of advies. Maar ze zijn zo goed bezig, ik ben heel trots op mijn kinderen”, klinkt het in Story.

Isah en Milo zijn trots op hun vader, maar dat wil niet zeggen dat ze naar al zijn programma’s kijken. ‘Het Verhaal Van Vlaanderen’ hebben ze dan wel weer gezien.

“Onlangs was Milo met een kameraad in Albanië en hij stuurde: ‘Pa, hier moet je eens komen met Reizen Waes.’ Waarop ik: ‘Daar héb ik al een aflevering over gemaakt.’ Mijn job interesseert hen niets. Thuis ben ik gewoon hun vader, ik vind dat supergezond. Ik ben zelfs blij dat ze niet in mijn voetsporen treden. Bovendien schuwen ze ook de schijnwerpers. Bij James De Musical zaten ze wel in het publiek, maar ze wilden niet in beeld komen. Ik respecteer dat.”

Showbizznieuws 24/7