Tinne Oltmans: “ik heb geen sociaal leven meer”

Foto: VTM

Tinne Oltmans kruipt al ruim een half jaar in de huid van Lisa, het hoofdpersonage van de gelijknamige telenovelle. En dat betekent drukke draaidagen van maar liefst twaalf uur per dag. Hoe zit het met het sociaal leven van de 28-jarige actrice?

“Dat heb ik niet meer”, lacht Tinne Oltmans in Dag Allemaal. “Eerlijk: ik heb alles op pauze gezet. Ik krijg daar ook begrip voor.” Afspreken met vrienden of familie is nu gewoon even niet mogelijk.

Hilde De Baerdemaeker staat ook op de set van Lisa en zij had een goede tip voor Tinne: “Gewoon een jaar knallen en genieten, daarna is het gedaan en begint iets anders.” En uiteindelijk komt Lisa best wel op een goed moment voor Tinne Oltmans.

“Optreden met mijn single ‘Verdrijf me’ kan nu niet”, haalt de zingende actrice de schouders op. Nochtans kijkt Tinne er enorm naar uit om weer te gaan zingen. “Voor een camera staan is fantastisch, maar ik mis ook de energie die ik van een publiek krijg als ik op een podium sta”, onthult Tinne Oltmans in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen