13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Thuis-actrice over kusscène: “daar had ik veel zenuwen voor”

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck
Foto: VRT

Lynn Van den Broeck is ondertussen al weer iets meer dan een jaar samen met haar Thuis-collega Mathias Vergels, maar toch had ze in het begin van hun samenwerking zenuwen om met Mathias samen te spelen.

Het was pas toen de scenaristen van Thuis het romantische parcours van hun personages Viv en Lowie begonnen uit te werken, dat de twee elkaar op de set beter leerden kennen.

“Onze eerste kusscène was in Bar Madam”, herinnert Lynn Van den Broeck zich nog goed. “Toen ik een paar weken vóór die scène de korte inhoud in handen kreeg, was ik zeer enthousiast want vriendschappelijk was er al een goede band tussen ons. Maar meer niet.”

Mathias was op dat moment immers nog getrouwd en had een kind, en ook Lynn zelf had toen nog een relatie. “We waren echter allebei enthousiast om die scènes te spelen. En onze band werd, naarmate we meer lezingen en scènes met elkaar hadden, alleen maar hechter.”

En zo groeiden ze naar elkaar toe. “Ik weet ook nog dat ik heel veel zenuwen had voor die uiteindelijke kusscène. Ik vond dat echt spannend”, onthult Lynn Van den Broeck in Primo.

Showbizznieuws 24/7