4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Thuis-actrice: “mijn zoon kreeg borstvoeding tot hij 15 maanden was”

Daisy Van Praet
Foto: VRT

Daisy Van Praet kruipt sinds kort in de huid van Nina in Thuis. Net als haar personage noemt de actrice zichzelf een echte moederkloek. Haar vriend en haar zoon zijn haar oogappels.

“Ik heb mijn zoon borstvoeding gegeven tot hij 14 à 15 maanden was”, vertelt Daisy Van Praet in Story. “In het begin vond ik het erg pittig: de eerste vier tot zes maanden vroeg hij ‘s nachts om de twee uur voeding en ik heb alle mogelijke kwaaltjes gehad – van spruw over kloven en overproductie tot voedselallergieën. Maar daarnaast vond ik het een erg fijne ervaring, dus heb ik doorgezet”, klinkt het trots bij de 38-jarige actrice.

Daisy Van Praet stapt volgend jaar op tram 4, maar ouder worden vindt de actrice niet erg. “Ik ben veel rustiger dan pakweg twintig jaar geleden en ik verdoe mijn tijd niet meer met onbenulligheden”, klinkt het bij de Thuis-actrice.

“Ik ben gegroeid als mens, als vrouw en nu ook als moeder, dus ik zou niet willen terugkeren in de tijd. Ik had lang weinig vertrouwen in mezelf en in mijn kunnen, nu aanvaard ik mezelf zoals ik ben. En de rimpels neem ik er graag bij!” aldus Daisy Van Praet in Story.

Showbizznieuws 24/7