13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Thuis-actrice maakt overstap naar VTM

Marijke Hofkens
Foto: DPG Media

Trouwe kijkers van Thuis zullen zich Leontien vast nog herinneren. Actrice Marijke Hofkens kroop tussen 1996 en 2007 in de huid van het personage, maar nadat ze verdween in Thuis, verdween ze ook van het kleine scherm. Nu dertien jaar later duikt de actrice op bij VTM in de nieuwe telenovelle ‘Lisa’.

“Ik heb mezelf nooit goed kunnen verkopen”, licht de nu 57-jarige actrice toe waarom ze na Thuis van het toneel verdween. Na Thuis kreeg ze nog enkele theaterrollen maar toen ook dat stopte, ging ze opnieuw studeren. De actrice behaalde haar lerarendiploma en gaf lang drama en dictie. Maar altijd miste ze het acteren…

“Op een set staan heb ik altijd erg gemist, ja. Het groepsgevoel, dollen met andere acteurs, creatief zijn… Ik zag weinig collega’s en miste het sociaal contact”, geeft Marijke Hofkens toe in Dag Allemaal.

Marijke Hofkens is dan ook erg blij dat ze opnieuw op de set mag staan. Bovendien vindt ze bij ‘Lisa’ haar voormalige Thuis-collega Bert Verbeke tegen. “Het klikt wel tussen ons, ook al door dat gezamenlijke Thuis-verleden”, klinkt het bij de actrice in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7