5 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Thuis-actrice droomt van carrière in Duitsland

Lauren Müller
Foto: VRT

Lauren Müller kennen we allemaal als Thilly in Thuis. De 32-jarige actrice is in Duitsland geboren en heeft er tot haar drie jaar gewoond. Als ze op bezoek gaat bij haar Duitse familie geniet ze van de Duitse ‘gründlichkeit’. En wie weet scoort ze binnenkort wel een rol in haar geboorteland.

“Begin 2020 heb ik me ingeschreven in een agentschap. Zij vertegenwoordigen me daar maar ineens was corona daar en lag ook alles in Duitsland stil. Maar dat is geen ramp”, klinkt het bij Lauren Müller in Primo.

Toch hoopt de actrice stiekem op een rol in Duitsland. Lauren droomt van een rol in een Duitse tv-serie. “En ergens heb ik altijd wel het gevoel gehad dat ik ooit zou terugkeren”, onthult de actrice in Primo.

Toch betekent dat niet dat de Thuis-kijkers binnenkort afscheid moeten nemen van Thilly. “We zijn gewend dat Thilly komt en gaat hé. Het ziet er echter naar uit dat ze nu wel een tijdje blijft”, grijnst de actrice in het weekblad. “Ze wordt ook al wat ouder en ze heeft stilaan ook wat behoefte aan stabiliteit, zeker?” knipoogt Lauren Müller in Primo.

Showbizznieuws 24/7