8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Tess Goossens verliefd op Vlaamse zanger: “ik was heel vurig”

Foto: DPG Media

Toen ze nog een klein meisje was, had televisiegezicht en presentatrice Tess Goossens een paar idolen waar ze naar opkeek en zelfs een beetje verliefd op was. Eentje sprong er zelfs met kop en schouders bovenuit. Wie dat is, vertelt ze in een interview met TV Familie. 

Momenteel presenteert de intussen 40-jarige schone op Joe FM. Radio en muziek spelen al sinds haar jeugd een belangrijke rol in haar leven. Natuurlijk heeft ze ook favoriete artiesten. Toen ze als klein meisje eindelijk van haar ouders naar één van haar favorieten zijn optredens mocht gaan, was ze onmiddellijk verkocht.

“Ik was onmiddellijk mee met zijn liedjes en hield van zijn podiumpresence”, vertelt ze in het interview. “Je kan me dus best een vurige fan noemen.”

“Het duurde niet lang of ik trad toe tot zijn fanclub. Indertijd was dat je van het”, grapt ze. “Ik had zelfs een gouden lidkaart, zo verkocht was ik aan hem.”

Toen hun wegen elkaar jaren later op professioneel gebied kruisten – Goossens was ook gezegend met een goeie zangstem – toonde ze haar gouden lidkaart aan de man waar het over gaat, Bart Kaëll. “Bart was enorm gecharmeerd door mijn verhaal en ik durf te stellen dat sindsdien de liefde wederzijds is”, zegt ze lachend.

Showbizznieuws 24/7