1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Tegenslag voor Angela Schijf

Tegenslag voor Angela Schijf

Foto: VRT

Het zit ‘Flikken Maastricht’-actrice niet mee

Pech voor ‘Flikken Maastricht’-actrice Angela Schijf en haar man, de Belgische acteur Tom Van Landuyt. Anderhalve maand geleden zette het koppel hun woning, een klassiek herenhuis in het centrum van Antwerpen, te koop. Helaas loopt het niet bepaald storm voor de woning.

Het gebrek aan interesse heeft hen ertoe gedwongen de woning zelfs opnieuw van de markt te halen.

Maar nu staat het pand dus opnieuw te koop aan een lagere vraagprijs. Anderhalve maand geleden betaalde je nog 1.390.000 euro voor het herenhuis. Vandaag is dat nog zo’n 1.375.000 euro, ofte 15.000 euro minder.

Vraag is nu of die 15.000 euro zo’n groot verschil zal maken op een bedrag van meer dan een miljoen euro. Al zal een eventuele koper voor die prijs nooit meer hoeven te vrezen voor enig plaatsgebrek.

De woning telt immers een bewoonbaar oppervlak van zo’n 468 m2 plus een extra kelderverdieping van 110 m2. In zo’n oppervlakte kan je maar liefst 5 doorsnee rijhuisjes kwijt. Dat alles in de vorm van een historisch pand dat gerenoveerd werd met behoud van alle authentieke ornamenten, het originele parket, hoge plafonds, sierschouwen en lambriseringen.

Showbizznieuws 24/7