18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Tatyana Beloy onder vuur: “dit is not done”

Foto: Photo News

Eerder dit jaar trouwde Tatyana Beloy, bovendien werd zij ook nog eens mama van een zoontje Wolfgang. Die mag meermaals per dag aan de borsten van zijn mama zuigen en dat doet hij goed. Drie maanden na de geboorte is Wolfgang al enkele maatjes gegroeid en laat die regelmatig van zich horen.

Tatyana Beloy schrikt er niet van terug om borstvoedingfoto’s op haar sociale media te zetten, zij grijpt de kans om het taboe rond in het openbaar borstvoeding te geven met beide handen. In Tv Familie vertelt zij dat er degelijk nog een taboe bestaat. “Ook bij mensen van wie je dat niet meteen zou verwachten collega’s of vriendinnen – lijkt het not done. Niet dat ik mijn keuze wil opdringen”, reageert Tatyana Beloy in het weekblad.

“Ik heb het geluk dat ik twee borsten heb waarin melk zit. Het is altijd een mooi moment om met mijn Wolfie te verbinden. Maar als je je als moeder beter voelt bij de papfles, vind ik dat eveneens prima. Want anders ontstaat er misschien wel een taboe rond flesjesvoeding, en dat kan de bedoeling niet zijn”, stelt de presentatrice en actrice. “Het is even uitzoeken wat voor jou werkt en wat niet. In het begin deed borstvoeding bij mij best veel pijn, maar dat werd beter. Als het té pijnlijk of onhandig is, of weet ik veel wat, begrijp ik dat vrouwen voor een andere oplossing kiezen.”

Showbizznieuws 24/7