9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Tanja Dexters: “Ik pak geen mannen af!”

Ze moet zich altijd maar bewijzen

Foto: VTM

Je bent voor of je bent tegen Tanja Dexters. Vooral vrouwen lijken moeite te hebben met de gewezen Miss België en dat voelt Tanja ook vaak zo aan. Al begrijpt ze niet altijd waarom.

“Ik voel bij vrouwen vaak een zekere terughoudendheid als ze mij voor het eerst leren kennen en ik weet niet goed wat dat is. Jaloezie, misschien? Of de angst dat ik te veel aandacht inneem? Misschien hun man inpik? Dat is ook de reden waarom ik niet graag single ben. Het leven is voor mij gemakkelijker als ik met iemand samen ben”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Veel vrouwen en mannen kennen natuurlijk alleen maar de verhalen uit de media. Die zijn niet altijd even positief. En toch vindt Tanja het moeilijk dat ze zich altijd maar moet bewijzen. Bewijzen dat ze ook gewoon tof is.

“Dat ik niet vreemdga. Dat ik geen mannen afpak. Er is na mij een generatie golddiggers gekomen, maar ik ben zo niet. De vrouwen met getatoeëerde wenkbrauwen en opgespoten lippen die in Dubai zitten: ik ben er daar geen van. En natuurlijk heb ik al wel eens aan mijn lippen geprutst met botox of heb ik iets aan mijn lijf laten doen, maar het moet naturel blijven. Niet fake. Daar ben ik heel gevoelig aan.”

Showbizznieuws 24/7