Sven Ornelis, niet de zoveelste BV met een receptenboek

Foto: VTM

Radiopresentator Sven Ornelis heeft er net een halve eeuw opzitten. Vijftig jaar waar hij met veel dankbaarheid op terugkijkt. Vijftig jaar ook, zo blijkt in Dag Allemaal, waarin hij zijn liefde voor gastronomie kon vormgeven.

Zo maakte Sven een goed onderhouden blog ‘Would Be Chef’ over zijn gastronomische perikelen en lanceerde hij een eigen wijnmerk.

“Het zaadje daarvoor is geplant bij mémé Julia en pépé Pierke, de ouders van mijn mama”, onthult hij blinkend van trots. “Mijn grootmoeder kon met de eenvoudigste ingrediënten de lekkerste gerechten bereiden en mijn grootvader kweekte zijn eigen groenten in de tuin.”

En dan in de vakanties samen met de grootouders groenten uit de tuin halen en koude plat maken, de asperges in de hesp rollen, de eitjes vullen met tonijn, …  zo ontstond zijn liefde voor lekker eten.

Sven legt er in Dag Allemaal wel de nadruk op niet de zoveelste BV met een receptenboek te willen zijn. “Ik kook oprecht graag, ’t is mijn grote passie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.