9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Stephanie Planckaert lacht met jarige broer

Foto: VRT

Zaterdag vierde Francesco Planckaert zijn 40ste verjaardag en dat ging bij De Planckaerts niet onopgemerkt voorbij. Stephanie deelde op haar sociale media foto’s van haar oudere broer en lacht met hem. “In een ver verleden ooit een getalenteerde coureur”, schrijft Stephanie bij een foto van een (met een kussen) verdikte ex-wielrenner.

Geen foto van Francesco is veilig om er niet één of andere grappige tekst bij te plaatsen, maar Stephanie moet weten dat haar 40ste verjaardag door Francesco gebruikt zal worden om haar eens goed te pakken.

De liefde en vriendschap bij de familie Planckaert is bijna uniek te noemen. Stephanie en Francesco zijn niet alleen broer en zus, maar bovenal bovenste beste vrienden. “Maar bovenal is hij een groots familieman met een vrouwtje die hem op handen draagt en omgekeerd”, schrijft Stephanie verder.
“Het is het meest fantastische gezin met de meest fantastische 40-jarige vader. Gelijk ze zeggen, een crème van een mens en ze hebben gelijk. Happy birthday, grooooote broer!!!”, besluit Stephanie Planckaert.

Showbizznieuws 24/7