26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Stem achter Samson: “ik dacht dat het gedaan was voor mij”

Samson en Gert
Foto: Photo News

Dirk Bosschaert horen we sinds 2013 al bezig als de stem van Samson. De 62-jarige acteur kennen we ook als Berend Brokkenpap in Piet Piraat.

Toen Gert Verhulst tijdens een diner aankondigde dat hij ging stoppen, dacht Bosschaert meteen dat het gedaan was voor hem. “Ze zullen iemand jong nemen.” Waar hij duidelijk begrip voor zou hebben gehad. Maar Gert maakte al snel duidelijk dat hij moest blijven.

“Ik werkte heel graag met Gert samen. Ik keek naar hem op en hij bracht rust met zich mee”, vertelt Dirk Bosschaert in Story. “Marie is jong en gedreven, ze zit vol energie en wil van alles ondernemen. Maar in tegenstelling tot haar vader moet zij natuurlijk nog ploeteren en zoeken.”

Toch ziet Dirk Bosschaert de toekomst van Samson en Marie rooskleurig in. “In Marie zie ik het talent van de papa. Ze zingt goed, kan vol verwondering vragen van jonge fans beantwoorden, ook al krijgt ze die voor de duizendste keer, en ze denkt mee na over het bedrijf. Voor mij is zij de enige en juiste opvolgster van haar papa, naast Samson.”

Showbizznieuws 24/7