Stefaan Degand brengt boek uit

ByPeter De Smedt

10 oktober 2020
Stefaan DegandFoto: Photo NewsStefaan Degand

“Dag liefje, met Mila gaat het goed en ik klungel lekker verder”, dat is de titel van een boek dat Stefaan Degand tijdens de lockdown schreef. Een verhaal dat hij oorspronkelijk voor zichzelf zou schrijven. Maar na een gesprek met een uitgeverij, besloot Stefaan Degand om zijn verhaal met de rest van de wereld te delen. Een mooi eerbetoon aan zijn overleden vrouw Julie .

Acteur Stefaan Degand (1978) groeide op in het West-Vlaamse Wevelgem, een dorp dat hij ontgroeide in de grootstad Antwerpen, waar het leven zich verder ontspon. In een bezwerend en intens proza verhaalt hij over dat leven tot op heden. Over hoe de liefde in zijn leven kwam, en ook weer ging. En terugkwam. Over hoe leven ook maar wat klungelen is. En over eten, lekker, gulzig en veel. Dag liefje, met Mila gaat het goed en ik klungel lekker verder is een middelvinger naar de dood, een ode aan het leven, en een boek dat tegelijk oorverdovend luid en ontroerend stil is.

Koop hier deze release

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.