Staande ovatie voor Baba Yega in Nederland

Foto: Studio 100

Het dansfenomeen Baba Yega gaat door naar de halve finale van Holland’s Got Talent. De groep wist tijdens de eerste auditieronde een verpletterende indruk achter te laten en kreeg zelfs een staande ovatie van het publiek en de jury, bestaande uit Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Met een speciaal voor het tv-programma ontwikkelde dansact en door de gedaante aan te nemen van een mini Baba, wist Baba Yega de jury omver te blazen.

De ‘Got Talent’ show is niet geheel onbekend voor Baba Yega. Eerder won de groep de talentenjacht ‘Belgium’s Got Talent’ en later werd de groep gevraagd deel te nemen aan de Chinese editie van de show genaamd ‘World’s Got Talent’. Onder de vleugels van Studio 100 groeide Baba Yega verder in Nederland. Zo heeft de mysterieuze groep eerder dit jaar hun single ‘Baba United’ uitgebracht en werd er een bijzondere bijbehorende videoclip opgenomen in Rotterdam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *