Staande ovatie na première Agatha Christie klassieker Moord op de Oriënt Express

Foto: Fonny Gijssels

Theater Elckerlyc genoot van moordspel

Zondagnamiddag zakten theaterpubliek, genodigden en pers in groten getale af naar Theater Elckerlyc voor een theaterthriller met de legendarische Hercule Poirot in de hoofdrol. Hoofdrolspeler Warre Borgmans en mede-acteurs Barbara Sarafian, Ianthe Tavernier, Martijn Claes, Lennart Lemmens, Sid Van Oerle, Marilou Mermans, Jan Schepens, Vicky Florus, Mira Delbaen en Pascal De Witte konden niet wachten om het publiek mee te nemen op de helse treinrit van ‘Moord op de Oriënt Express’ in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Het publiek wist de acteerprestaties en het prachtige decor, namelijk een replica van een klassieke stoomtrein, bijzonder te smaken. De cast en de podiumcrew kregen een hartverwarmende, staande ovatie. Deze klassieker van Agatha Christie wil het publiek gezien hebben. Backstage Producties verkocht dan ook al ruim 8.000 treinkaartjes voor deze spannende voorstelling. Zelden nog krijgt het men het pure, ambachtelijke theater van weleer te zien. Backstage Producties bewijst dat het niet enkel technische hoogstandjes zijn die het publiek kan bekoren. Waar krijgt men vandaag nog zo’n grote cast samen op het podium, in een bijzonder realistisch decor en tot in de puntjes gekleed en gekapt in jaren 30-stijl? Een gedurfde maar geslaagde keuze van de producent die hiermee zijn visitekaartje aflevert. Rasacteur Warre Borgmans vertolkt de rol van detective Hercule Poirot samen met een absolute sterrencast tot en met 11 december in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

‘Moord op de Oriënt Express’, de volgende weken in Theater Elckerlyc in Antwerpen en de ideale oplossing om aan koning voetbal te ontsnappen.


Tickets via https://www.backstage-producties.be

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen