7 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Slachtoffer van ‘Eveline’ reageert: “ik was gecharmeerd door haar”

Born Crain
Foto: Photo News

Born Crain onthult in TV Familie dat ook hij gecontacteerd werd door ‘Eveline’. De zanger-presentator werd eind 2019 gecontacteerd door iemand die zichzelf ‘Eve’ noemde en die hem foto’s van zichzelf in lingerie stuurde. “Ze wilde dat ik een foto van mijzelf terugstuurde. Het was er helemaal over,” aldus Born in het weekblad.

De zanger geeft echter wel toe dat hij gecharmeerd was door de berichtjes van ‘Eveline’. “Bovendien waren haar berichtjes, geschreven  in het Nederlands, grappig en intelligent verwoord,” aldus Born die toegeeft te hebben geantwoord op de eerste drie-vier berichtjes…

Maar ‘Eveline’ bleef maar aandringen op een foto van Borns ‘kontje’. “Toen rook ik onraad,’ aldus de zanger. Born zocht het profiel van ‘Eve’ op en zag dat ze ook heel wat andere BV’s volgde, zoals Sean Dhondt en Peter Van de Veire. “Op dat moment ging er in mijn hoofd pas echt een alarmbel af.”

Born Crain verbrak het contact met ‘Eve’ en vertelde het verhaal aan zijn vrouw. “We hebben erom gelachen,” geeft de zanger toe. Later had Born het er ook nog over met collega’s die door dezelfde vrouw benaderd waren. Alleen trapten geen van hen in de val waar Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang zich wel aan lieten vangen.

Showbizznieuws 24/7