16 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Shania Gooris onthult toekomstplannen: “dat haat ik eigenlijk superhard”

Foto: Peter De Smedt

Binnenkort is ‘Expeditie Gooris’ te zien op VTM2. Daarin trekken Kelly Pfaff, Sam Gooris en hun kinderen Shania en Kenji rond door Europa. Zoveel jaren na ‘De Pfaffs’ waagt het gezin zich nog eens aan een realityreeks.

Dat ze terug een realityreeks zouden maken, maakte bij televisiekijkend Vlaanderen al meteen de tongen los. Zo werd er beweerd dat dit de ideale manier zou zijn om Kenji en Shania te lanceren in de showbizz. Maar daarover is Shania in Dag Allemaal heel duidelijk.

“Dat interesseert ons werkelijk niet. Ik haat aandacht eigenlijk superhard. Maar ik sla niet bij voorbaat alles af. Als iets mij levenservaring oplevert, dan doe ik het. Zoals ‘Expeditie Gooris’. Omdat ik toch het gevoel heb dat ik wat dat betreft nog veel moet inhalen. Ik heb nog niet zoveel meegemaakt.”

Dat Shania geen carrière in de showbizz ambieert is te merken aan de studies die ze volgt. Hoewel haar eerste plan ‘Literatuurstudie’ was, veranderde dat al gauw naar ‘Communicatie en Marketing’. “En daarna interieurvormgeving. Ja, ik wil wat variatie in het leven”, lacht Shania.

Showbizznieuws 24/7