18 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Sandra Bekkari: “mensen leggen de lat vaak te hoog”

Foto: VTM

Sandra Bekkari moest haar huwelijk uitstellen omwille van het coronavirus. “Maar uitstel is geen afstel”, schrijft de televisiekok in haar column in Story. Op professioneel gebied vielen er ook heel wat zaken weg: geen boekenbeurs om haar nieuwe boek voor te stellen, lezingen in culturele centra en grote zalen die wegvielen. Maar Sandra Bekkari is er de vrouw niet naar om bij de pakken te blijven zitten.

Sandra Bekkari lanceerde haar nieuwe project Change for Good, een slim en vooral haalbaar coachingplan waarin Sandra deelnemers stapsgewijs begeleidt naar een nieuwe levensstijl. Het project richt zich tot iedereen die zijn goede voornemens deze keer écht wil waarmaken.

“Al te vaak leggen mensen de lat te hoog voor zichzelf en slagen ze niet in het realiseren van hun goede voornemers”, verduidelijkt Sandra Bekkari in Story. “Ik zal de deelnemers zeven weken lang motiveren via nieuwsbrieven, videoboodschappen, podcasts, sms… Niet alleen wat voeding betreft, maar ook op het gebied van beweging én ontspanning”, aldus Sandra Bekkari over Change for Good.

Showbizznieuws 24/7