Ron Cornets stille exit uit ‘Thuis’ verrast fans

ByLisa Paulussen

11 november 2023
Foto: VTM

In een onverwachte plotwending heeft Ron Cornet, 64, na een jaar van charmerende optredens in ‘Thuis’ het toneel verlaten; dat schrijft Primo.

Terwijl iedereen nog druk bezig was met het grootse vertrek van Angèle Backx, gespeeld door Lut Hannes, heeft Dirk, het personage van Cornet, in alle stilte zijn laatste scène gespeeld. Fans waren onvoorbereid en geschokt door het abrupte afscheid van dit geliefde karakter dat zich zo snel een weg naar hun harten heeft gebaand. De impact van Cornets vertrek heeft een golf van speculatie en verrassing teweeggebracht onder de fans. 

Zullen ze ooit weten waarom Dirk de soapwereld heeft verlaten?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.