6 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Revelatie uit De Slimste Mens reageert op vrouwelijke aandacht: “Er is al iemand in mijn leven”

Foto: VIER

Bockie De Repper is zonder twijfel één van de revelaties uit het lopende seizoen van De Slimste Mens. Het 35-jarige internetfenomeen speelt sterk maar charmeert ook met zijn gevatte opmerkingen en zijn natuurlijke cool. Toch is dat allesbehalve evident voor de Youtuber…

“Ik ben sociaal gehandicapt, hoor constant een stemmetje in m’n hoofd en heb lang last gehad van extreme paniekaanvallen”, lezen we in Dag Allemaal. “Van dat laatste heeft een psycholoog me alvast afgeholpen.”

Ondertussen loopt de mailbox van Jonas Van Boxstael – zoals Bockie écht heet – over van de liefdesverklaringen. “Ik vroeg mij altijd af of mensen die eruitzien zoals ik ook amoureuze aandacht krijgen zodra ze op tv komen. Wel, nu ken ik het antwoord”, lacht Bockie in Dag Allemaal.

Al probeert hij de meeste wel te negeren. “Er is al iemand in mijn leven. Maar we zijn nog niet in de fase dat ik haar mijn vriendin zou noemen”, omschrijft Bockie zijn complexe liefdesleven. “Vrouw hebben meestal ook wat bedenktijd nodig voor ze zich willen engageren om voor een 35-jarige baby te zorgen”, lacht Bockie De Repper in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7