25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Regi Penxten: Verliefd, verloofd, en… straks weer vader?

Regi Penxten: Verliefd, verloofd, en… straks weer vader?

Foto: VRT

Vlaanderens bekendste DJ openhartig over zijn kinderwens

Op Valentijn stelde Regi zijn nieuwe vriendin Kristel voor aan Vlaanderen. Nog geen twee maanden later raakte bekend dat Vlaanderens bekendste DJ zijn nieuwe liefde ten huwelijk had gevraagd. Dat gebeurde tijdens een romantisch aanzoek onder de Zuid-Afrikaanse zon.

Zowel voor Regi als Kristel wordt het hun tweede huwelijk. De sympathieke Limburger was van 2012 tot 2021 getrouwd met voormalig VTM-gezicht Elke Vanelderen, met wie hij twee dochters heeft: Ellie Martha en Renée. En ook Kristel heeft met Julia een dochter uit haar eerste huwelijk.

In het verleden was Regi altijd bijzonder stellig over het feit dat hij geen kinderen van zichzelf meer wilde, woorden waarop hij nu enigszins terugkomt in Het Laatste Nieuws: “Ik heb altijd gezegd dat ik geen kinderen meer wilde, maar nu zeg ik niet langer 100% ‘nee’. Alleen moeten we er dan wel niet meer te lang mee wachten”, klinkt het. Mocht er dus alsnog een nieuw klein muzikantje komen, dan zal dat evenwel pas na hun huwelijk zijn: “We zijn verliefd en willen trouwen in volle verliefdheid”, besluit Regi.

Showbizznieuws 24/7