7 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Regi: “Kristel en ik hebben nog heel wat te regelen”

Regi: “Kristel en ik hebben nog heel wat te regelen”

Foto: VTM

Als het aan Regi ligt, trouwt hij morgen al met z’n verloofde Kristel Hubeny. Toch zal het pas gebeuren in het voorjaar van 2024. “Kristel en ik hebben nog heel wat te regelen”, verklapt hij in Dag Allemaal. 

“Die dag mag geen meerkoppig monster worden”, lacht Regi. “Je denkt eerst aan een intieme plechtigheid, maar dan begint het: die en die moet er zeker bij zijn…” 

Toch staat Regi eerst nog een nokvol zomerprogramma te wachten. Zo hoopt hij met zijn nieuwe single terug op een nominatie voor Radio2 Zomerhit. Het nummer zit opnieuw meer in de dance-sfeer van zijn Milk Inc.-periode.

En die dancemuziek van de jaren 90 zit weer in de lift volgens de artiest. “De film ‘Zillion’ heeft op dat vlak een rol gespeeld, en op internationaal niveau zie ik het ook”, legt hij uit. 

Regi is maar wat blij met de hernieuwde aandacht voor dance. “Ik ben dat verhaal al sinds vorig najaar aan het schrijven”, bekent hij trots in Dag Allemaal. “Het concept ‘The Return’ is niet voor niets gekozen als titel voor mijn concerten in het Sportpaleis.”

Showbizznieuws 24/7