8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Regi is verliefd en dit is zijn nieuwe partner

Regi is verliefd en dit is zijn nieuwe partner

Foto: VTM

Ze kennen elkaar al heel lang

Geen mooie datum om te vertellen dat je opnieuw verliefd bent, dan 14 februari. Dat dacht ook Regi Penxten. Op de dag van de liefde stelde hij zijn partner Kristel voor aan heel Vlaanderen.

Maar wie is Kristel? Kristel is geen bekend persoon en haar eerste ontmoeting met Regi dateert al van 17 jaar geleden. Ze maakte een praatje met hem na een concert van Milk Inc en de twee moeten toegeven dat er toen al een duidelijke klik te merken was.

Toch kwam er toen niets meer van omdat Kristel nog erg jong was. “Ze was toen nog maar 17 en door allerlei omstandigheden is het nooit iets kunnen worden. Zij is dan in Dubai gaan werken en we zijn elkaar uit het oog verloren”, vertelt Regi in Dag Allemaal.

Regi begon wel een relatie met Karen Damen en trouwde uiteindelijk met Elke Vanelderen, een huwelijk waar in 2022 een einde aan kwam. Maar vergeten is Regi haar uiteindelijk nooit.

“Ze is altijd in mijn achterhoofd blijven hangen, en ik in het hare blijkbaar. Na mijn scheiding kwam Kristel ineens weer op mijn radar. Onze contacten verliepen steeds intenser en naar het einde van het jaar is de spanning tussen ons gewoon ontploft.”

Showbizznieuws 24/7