Ray Verhaeghe in rouw: “Na drie weken in coma is hij gestorven.”

Ray VerhaegheFoto: VTM

Ray Verhaeghe vertelt over de impact die het coronavirus op hem heeft gehad. “Ik ben maanden amper m’n huis uit geweest”, onthult de 94-jarige Familie-acteur in Dag Allemaal.

“M’n buurvrouw deed al mijn boodschappen tijdens de eerste lockdown. Er werden toen twee achterkleinkinderen geboren, maar met mijn kinderen en kleinkinderen heb ik nog altijd zo goed als geen fysiek contact.”

Het virus is ook erg dicht gekomen voor de acteur die we allemaal kennen als ‘Albert’ in Familie. “Mijn buurman was amper 68 toen hij besmet raakte. Na drie weken in coma is hij gestorven. Verschrikkelijk, zo’n lieve man. Het virus komt zo ook heel dichtbij. Ik denk er veel aan.”

Toch voelt Ray Verhaeghe weinig angst. “Ik prijs me gelukkig omdat ik gezond blijf en nog aan de slag kan bij Familie”, vertelt Ray in Dag Allemaal. Maar de vele slachtoffers die het coronavirus maakt, stemmen hem droevig.

“En het stuit me tegen de borst dat er gasten zijn die zich van de regels niks aantrekken. Daar kan ik me zo kwaad om maken!” voegt Ray Verhaeghe eraan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen