14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Rapha is de nieuwe MNM Rising Star!

Donderdagnamiddag is Rapha uitgeroepen tot winnaar van MNM Rising Star 2020.

“Ik ben super blij dat ik dit heb gewonnen! Dit is een kans waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou krijgen. Ik wil iedereen bedanken die op mij heeft gestemd en zeker ook mijn vrienden en familie, zonder hen zou ik hier niet staan. Zelf kan ik het nog steeds niet geloven puur omdat ik het niet had verwacht. Ik ben erg benieuwd naar dit nieuw avontuur vol nieuwe ervaringen. Dit is echt een droom die uitkomt.”

Rapha is de artiestennaam van Rapha Kuabe Atekaze, ze is 18 jaar en komt uit Hove. Rapha studeert Media en Entertainment Business. Ze werd voor Rising Star ingeschreven door een vriendin. Als tiener volgde ze een musicalopleiding maar ze stond nog nooit alleen op een podium. Dankzij Rising Star stond ze voor haar eerste optreden meteen op het podium van het Sportpaleis.

Juul, Maude en Rapha namen het tegen elkaar op in een bloedstollende finale waarbij ze midden in het Sportpaleis een cover brachten. Naast de beoordeling van een professionele jury met onder andere Regi konden de MNM-luisteraars sinds woensdagavond stemmen op hun favoriet. Rapha ging lopen met de titel en volgt zo Chapter Two op als vierde MNM Rising Star en zal dus nog vaker te horen zijn op MNM.

Showbizznieuws 24/7