Prachtige nieuwe single van Niels Destadsbader

Foto: CNR Records

De zomer van 2020 lijkt zo stilaan op z’n laatste benen te lopen. Een hoogst opmerkelijke zomer nota bene waarin optredens nagenoeg onbestaande waren, waarin we met z’n allen moesten tellen telkens we met vrienden afspraken, waarin mondmaskers een vertrouwd gezicht werden in het straatbeeld en waarin vakantie in eigen land plots weer hip werd. Voor Niels Destadsbader was het sinds enkele jaren ook de eerste keer dat hij net naast de felbegeerde Zomerhit trofee greep, al was verliezen van de monsterhit “Kom Wat Dichterbij” van Regi zeker geen schande te noemen, Niels gunde collega Regi ‘m uiteraard van harte.

Nu de dagen weer stilaan wat beginnen te korten en we uitkijken naar de eerste dagen waarop de verwarming weer aan kan om het gezellig te maken laat Niels ons maar wat graag kennismaken met z’n nieuwste single “Hoofd Op M’n Schouder”. Een prachtige en emotioneel beladen ballad zoals alleen Niels die kan brengen, een song die ons de komende herfst en winter zonder twijfel een warm gevoel zal bezorgen en ons dichter bij mekaar zal brengen. Niels schreef de song samen met kompaan Miguel Wiels, de productie was weer in handen van de Nederlander Holger Schwedt.

“Hoofd Op M’n Schouder” van Niels Destadsbader verschijnt op vrijdag 4 september 2020 als digitale download en via de courante streamingkanalen. Fans kunnen het nummers ook terugvinden op de fan-editie van Niels’ recentste album “Boven De Wolken” dat nog steeds verkrijgbaar is in de handel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *