6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Phara de Aguirre en Thomas Huyghe presenteren ’25 jaar Canvas’ quiz

Phara de Aguirre en Thomas Huyghe presenteren ’25 jaar Canvas’ quiz

Phara de Aguirre
Foto: VRT

Canvas-coryfeeën testen hun Canvas-kennis

Op 1 december 2022 is het exact 25 jaar geleden dat Canvas als zender voor ‘meerwaardezoekers en actieve ontdekkers’ op zoek ging naar meerwaarde en ontdekking.

Om dat te vieren, organiseert Canvas in samenwerking met Woestijnvis een jubileumavond in de vorm van een zaalquiz. Een quiz met een flinke portie humor waarbij niet alleen de vragen uit het Canvas-archief komen, maar ook heel wat van de deelnemers zelf. Wie weet er nog het meest over zijn eigen verleden? Zijn het de acteurs van team In de Gloria, de grapjassen van Alles kan beter of toch de nieuwsankers van Terzake?

Allemaal verzamelen ze voor deze eenmalige reünie in de plaatselijke parochiezaal en vechten het uit in een klassieke tafelquiz. 25 jaar Canvas wordt een feestelijk programma waarbij de lijnen tussen heden en verleden, en weten en vergeten dunner zijn dan ooit.

25 jaar Canvas bestaat uit vier rondes die elk goed zijn voor een boeiende en spannende aflevering. De quiz wordt in goede banen geleid door Canvas-icoon Phara de Aguirre en Thomas Huyghe, een jongen die heel erg zijn best doet. 

De Ideale Wereld maakt graag plaats voor 25 jaar Canvas van maandag 14 tot donderdag 17 november omstreeks 22.20 u.  Op Canvas uiteraard, maar ook op VRT MAX.

En om het jubileum nog meer in de verf te zetten, is er vanaf maandag 21 november vijf weken lang 25 jaar Canvas-comedy : een bloemlezing van de beste afleveringen uit de legendarische programma’s In de gloria, Neveneffecten, Alles kan beter en Het Peulengaleis. Telkens van maandag tot donderdag omstreeks 22.20 u. Want op Canvas mag er ook gelachen worden. Al 25 jaar lang.

Showbizznieuws 24/7