14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Peter Van de Veire over Jani: “dit kan z’n carrière een nieuwe wending geven”

Peter Van de Veire
Foto: Photo News

Jani Kazaltzis is zonder enige twijfel dé revelatie uit ‘Over De Oceaan’. De stylist werpt zich op als de verzoener aan boord en reisgezel Dominique Persoone geeft toe dat ze het zonder Jani niet gehaald zouden hebben.

Peter Van de Veire is als goede vriend van Jani een trouwe kijker van het programma en zag de ‘oprechte versie’ van zijn vriend. “Ik was er vooraf op aan het hopen: eindelijk gaan we de echte Jani te zien krijgen. Zonder z’n scherp of ironisch kantje”, aldus Peter Van de Veire in Dag Allemaal.

“Op zich is Jani best een kwetsbaar vogeltje, maar dat toonde hij nooit eerder. Nu hij wel die kant van zichzelf laat zien, beseft iedereen dat hij een schone, zorgende man is”, voegt Van de Veire eraan toe.

Peter Van de Veire is van mening dat dit nieuwe beeld dat de kijker zich heeft kunnen vormen van Jani Kazaltzis mogelijk ook een impact kan hebben op zijn carrière: “Ik hoop dat het voor een nieuwe wending kan zorgen, ja. Hij kan zoveel meer dan ‘Zo Man Zo Vrouw’”, besluit Peter Van de Veire in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7