1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Ophef in zaak De Pauw: “ik weet niet of zijn vrouw álle details kent”

Foto: VRT

De reportage van Telefacts NU over de zaak De Pauw deed al heel wat stof opwaaien, maar het artikel waarmee Dag Allemaal uitpakt zal dat zonder enige twijfel ook doen. Het weekblad pakt uit met bronnen in de naaste kring van Bart De Pauw die – anoniem weliswaar – hun verhaal doen.

Een voormalige VRT-collega van Bart De Pauw vraagt zich in Dag Allemaal luidop af of Bart De Pauw wel beseft wat hem allemaal boven het hoofd hangt. En dan heeft hij het niet enkel over de rechtszaak, maar ook over zijn huwelijk…

Momenteel geniet Bart De Pauw de onvoorwaardelijke steun van zijn echtgenote Ines, maar kent zij wel álle details? Want volgens de bewuste bron die geciteerd wordt in Dag Allemaal zijn er nog veel méér vrouwen…

“We kennen nu de dames die níet gediend waren van zijn verleidingspogingen, maar er zijn er ook die het wél wilden. En zij dachten allemaal dat ze de exclusieve maîtresse waren van Bart. Nu ze weten dat ze dat allesbehalve waren, zijn ze gigantisch op hun tenen getrapt”, klinkt het bij de bewuste bron.

“Als zíj met hun verhaal naar boven komen, ben ik bang dat het pas echt gaat rommelen in het gezin De Pauw. Want ik weet niet of Ines van alle details op de hoogte is”, klinkt het waarschuwend bij de anonieme bron in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7