23 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
23 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Ook hij maakte bizarre switch in Boer Zkt Vrouw

Mét happy end

Foto: VTM

Dat boerin Sanne lang niet de eerste is die in haar zoektocht naar de ware liefde een bizarre switch maakt in ‘Boer Zkt Vrouw’ – ze besloot namelijk met niemand op romantische trip te gaan en haar deelname dus te staken – bewijst het verhaal van aardappelboer Kim die in 2022 deelnam aan het VTM-programma

Tijdens het finale keuzemoment koos Kim voor Ginny en ging hij met haar op romantische trip. Maar in plaats van door romantiek werd de aardappelboer door gepieker bevangen, aldus Dag Allemaal. Hij moest toegeven dat hij voor de ‘verstandige keuze’ was gegaan maar met zijn hoofd eigenlijk nog bij de andere kandidate zat: Emi. “Emi naar huis sturen was de verkeerde beslissing”, zei hij. “Toen ze op de boerderij vertrok, wilde ik haar alleen maar achterna lopen.”

Een verhaal dat voor Ginny zuur eindigde, maar voor Kim en Emi wél een happy end kende. Kort na de opnamen gingen ze immers samenwonen en al snel daarna volgde een verlovingsring. Afgelopen februari verwelkomden ze zelfs hun “schatje van een patatje”, zoontje Nil.

Showbizznieuws 24/7