16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juni 2024

Olivier Deschacht: “Ik heb het zelf verkloot”

Hij heeft verkeerd gereageerd

Foto: VTM

Olivier Deschacht en Annelien Coorevits hebben geluk dat hun kinderen de breuk van hun mama en papa zo snel een plaats hebben kunnen geven. Ook Olivier en Annelien hebben ondertussen hun draai gevonden.

“Het is natuurlijk een verwerkingsproces geweest. Ik ben vooral blij dat Annelien en ik weer op een normale manier met elkaar kunnen omgaan. Alle belangrijke momenten van de kinderen, zoals verjaardagen en communies, maar ook oudercontacten, wonen we weer samen bij. In het begin lag dat nogal moeilijk en dat vonden de kinderen jammer. Nu zijn ze blij dat mama en papa weer contact hebben. Onlangs was Annelien gaan skiën met de kinderen en stuurde ze me filmpjes vanop de piste”, vertelt Olivier in Story.

Natuurlijk heeft de gewezen profvoetballer spijt dat zijn relatie met Annelien voorbij is. Hij noemde haar de beste vrouw die hij ooit heeft gehad. En die mening deelt hij nog altijd.

“Ik heb het zelf verkloot. Ik heb verkeerd gereageerd op mijn afscheid bij Anderlecht en dingen gedaan die ik niet had moeten doen. Daar voel ik me nog alle dagen schuldig over. Ik heb misschien te lang in die voetbalwereld gezeten. Was ik vroeger gestopt, dan waren bepaalde dingen wellicht niet gebeurd. Maar kijk, gedane zaken nemen geen keer. Annelien is nu gelukkig in de liefde, ik wens haar alle succes toe.”

Showbizznieuws 24/7