26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Ninalotte Roose: “De schrik bij de kijkers van Familie”

Ninalotte Roose: “De schrik bij de kijkers van Familie”

Foto: VTM

Sinds enkele weken zijn de studenten van ‘Familie’ in de ban van Aurelie. Het meisje kwam terecht in het studentenhuis na mishandeling door haar vriend. Althans dat is wat ze iedereen toch heeft wijsgemaakt.

Het is Louise, gespeeld door Charlotte Sieben, die zich over Aurelie ontfermde en door wie Aurélie uiteindelijk helemaal geobsedeerd is geraakt.

En die obsessie gaat ver, heel ver. Zo probeert ze powerkoppel Louise en Raven (Aaron Blommaert) uit elkaar te drijven en wil ze Louise voor zich alleen.

En dat is niet naar de zin van de kijkers. Op sociale media en fora zijn er heel wat frustraties te lezen over het personage Aurélie dat voortreffelijk wordt neergezet door actrice Ninalotte Roose.

“Wat een wacko is die Aurelie, weg ermee’, citeert Tv Familie één van de reacties. “Het is een zielige aandachtszoeker en een vervelend wicht”, schrijft dan weer iemand anders.

Voorlopig zijn we nog niet meteen verlost van Aurelie, en de kans is groot dat ze een belangrijke rol zal spelen in de seizoensfinale van de reeks, eind juni.

Showbizznieuws 24/7